keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Pihapuunkaatoa pensasaitojen leikkausta nurmikonleikkausta puidenkaatoja tilaavat: Arvon asiakas / tiedustelija, yhteydenotossanne ottakaa huomioon: Tarkka osoitteennePihapuunkaatoa pensasaitojen leikkausta nurmikonleikkausta puidenkaatoja tilaavat: Arvon asiakas / tiedustelija, yhteydenotossanne ottakaa huomioon:

Ensisijassa yhteydenottonne sähköpostina: 
To: talonmiespalvelu@gmail.com
puhelin: 044-3380291

Sähköpostiyhteydenotossanne toiveaikanne, osoitteenne, kuvaa / videota kohteesta.
Kun on tarkka osoitteenne niin voin monasti google mapsista katsoa miltä pensasaitanne / puutarhanne / pihapuunne näyttävät, sekä saisin suoraan arvion siitä mikä säätilanne osoitteessanne ajankohtaa arvioidessa

Yhteenveto:

Osoitteenne tilauksen yhteyteen missä haluatte minun toimivan kiitos

Ohessa kuva raivaussahalla alasleikatusta orapihlaja-aidasta:

Pensasaitoja on joka lähtöön, paikan päällä sen näkee kuinka tuuhea ja paksuoksainen on. Mitä korkeammalta pitää leikata sitä hitaampaa.

Olisiko n. 150-160 cm ok madaltamisessa? Eihän siinä talvella ole lehtiä joten se ja sama, keväällä kasvaa parissa viikossa ne muutaman kymmenen senttiä.

Leikkaussuositus mitä ehdotan on yleinen mm. Hkin Herttoniemen pensasaidoissa.

Arvio n. 4-6 t x 50 euroa + siirtymäkorvaus 20 € + työkalukorvaus 30€

Tuntityönä sen teen jos sopii, näkemättä on vaikea sopia könttäsummaa, kun kovin vaihtelevat paksuudeltaan etc. Mm toisinaan pitää ensin siivota koira-aidat, piikkilangat pois aidasta jottei mene terä. Onko teillä aita puhdas teräslangoista ja koira- / lammasaidoista?

Periaatteessa ensi torstai tai sunnuntai vaihtoehtoina keskipv klo 12 aikaan. Toki voin ensi viikollekin katsoa aikaa kun vaan saadaan sateeton pv. Sääkartasta kuiva päivä
http://www.foreca.fi/Finland/Tampere/tenday

Alasleikkaukset kaikkein nopeinta. Riippuu myös siitä onko tasamaata vai kovinkin jyrkkä rinne, savimaata kiveliötä jne.

Maksutapa käteisellä heti 4 t + siirtymä / työkalukorvaus = 250 euroa.

Mikäli menee enempi kuin 4 t niin sitten 50 € lisää seuraavista tunneista ok?

Olavi

Etenemmekö?

Ohessa kuvastoa mm kombilaitteistostamme millä voi leikata oksistoja, sekä pensasaitoja:

Samaan asiaa pitää monasti täydentää eri asiakkaille, kun ei ymmärretä, että leikkausjäte ei siirry ilmaiseksi oheiseen tapaan:

Tarkennusta yhteydenottoonne ja toivomuksiinne:

n. 160 cm ok leikkauskorkeus

Tarjoan orapihlaja-aidan leikkausta / pensasaitojen leikkauksia / alasleikkauksia tuntihinnoitteluna

Näkemättä ja kokematta arvio on arvio, toisen harva on toisen tiheä on nähty. Siksi selkeintä on aina tuntityönä ko homma

Kun saavun paikalle ja katson paikan niin siitä alkaa veloitusperuste.

Et muista aikaa paljon on mennyt ko aitaan aiemmin, se monasti on jo hyvin suuntaa antava? Jos on vuosia vanha aika ja aita nyt huomattavasti paksumpaa niin voi olettaa että aikaa menee vähintään se tai enempi.

Sopiiko katsotaan paljonko aitaa menee nurin 4 x 50 eurolla = 200€ + työkalu+matkakulu 50€ = 250 eurolla?

Vaikuttaa kyllä tämä arvionne että on pidempi kuin 4 tunnin homma selvästi. Vaikka alhaalta saisi leikata raivaussahalla. 
Viite: "Saisimmeko hinta-arvion noin 60-70 m pitkän ja 2-2,5 m korkean orapihlaja-aidan leikkaamisesta (madaltaminen + perussiistiminen)?"

Seuraava alkava tunti 50 euroa.

Kotitalousvähennyksessä saat siitä 45% takaisin

Orapihlajajäte on siitä hankalaa että sitä on hankala silppuroida jollei teillä ole sellaista isoa kompostia minne voitte sen viedä?

Jos ko jätteen tilaa joku hakemaan niin pääsääntö on ollut että tuntityönä sekin tehdään jos erikseen lavalle lastataan, eikä tilaaja niitä sinne vedä. Lavayrittäjä vain tuo lavan minkä asiakas täyttää tai täytätyttää.

Hinnoitteluni kattaa vain leikkauspalvelun ja katselmuksen aluksi. 

Edullisemmaksi tulee perheenä varmaan talkoilla vetää ne oksistot siirtolavalle jos haluaa pihistellä.

Orapihlajajätteestä: Yleensä asiakkaat itse hinaavat ko tarvikkeet siirtolavalle tai maksavat 50 euroa tunti lavalle viennistä.

Iso siirtolava on n. 250 euroa erikseen tilattuna per kerta, toinen lava voinee olla halvempi. Ko urakoitsija veloittaa erikseen noutonsa


Janne Ollila 0400625275

Kotitalousvähennyksen saatte sähköpostilla palvelun jälkeen

Maksutapa: Aina käteisellä arvion mukaan heti, kun aloitan homman ja saavun paikalle. Arvannette että talkoilla ja odotusarvoilla ko aitaa ei leikkaa.

Ok?Ohessa kuvin kalustoesittelyä piha- ja puutarhatöissämme


Tilatkaa epäröimättä siirtolava ennen leikkausta samalle päivälle kun ko leikkaustoimet, niin menee yhdellä työllä jätteet lavalle eikä tarvitse moneen kertaan keräillä---------------------------

--------------------------------------------

http://pihapalvelua.blogspot.fi/

----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti